Våra tjänster

Tjänster

Trapprenovering

Vi renoverar din befintliga trappa!
Vi är experter på trappor och har lång erfarenhet inom det. Hör av dig till oss så kan vi komma med designförslag vad som skulle passa er bäst eller om ni redan har en plan så utgår vi ifrån den och ser till att ni får drömtrappan ni förtjänar!

Snickeri

Snickeri med kunden i centrum!

Vårt mål är att ge dig som kund största möjliga frihet. Det är dina önskemål och krav som styr vårt arbete! Vi har inget lager med färdiga detaljer. Allt vi gör är anpassat till just din beställning.

I vårt snickeri rör vi oss ständigt mellan olika tidsperioder. Vi har känslan och kunnandet för att tillverka moderna såväl som traditionella modeller husdetaljer såsom fönster, trädörrar och trätrappor. Trappor och annan inredning monterar vi själva på plats, men vill ni ha hjälp med montering av fönster och dörrar bistår vi gärna.

Förutom rena byggnadsdetaljer tillverkar vi även inredning till kök, hotell, affärer, kontor, skolor och annan offentlig miljö. Vill du beställa egendesignade skåp, bokhyllor eller andra typer av möbler är det heller inga problem.

Tillverkning av träemballage

Vi kan träemballage!

Vi är experter på att tillverka träemballage som möter våra kunders krav och förväntningar. Vi är KD-certifierade av jordbruksverket för tillverkning av emballage i export.

Vår flexibilitet gör att vi kan producera både långa och korta serier av måttanpassat specialemballage. Produktionskapaciteten är hög på både kapade ämnen, halvfabrikat och färdigt träemballage.

Exempelvis producerar vi alla typer av engångspall, returpall, maskinlådor (med eller utan inredning) samt mellanlägg.

Vi älskar utmaningar i form av knepiga beställningar och hjälper gärna till med konstruktion och förbättring av träemballage.

Allt vårt emballage är KD-märkt och därmed godkänt av Jordbruksverket för export. Märkningen innebär att virket värmebehandlas i minst 56 grader i minst 30 minuter. Detta för att minimera risken för att sprida växtskadegörare till mottagarlandet.

Måttbeställning

Måttbeställning

Vi tillverkar alla typer av måttbeställda snickerier och träemballage och säljer till både företag och privatpersoner. I vår anläggning tillverkar vår kunniga personal det mesta inom byggnadssnickeri, inredning och förvaring. T ex fönster, dörrar, trappor, affärsinredning, skåp, bokhyllor och liknande gjorda av trä. Avdelningen för tillverkning av träemballage är till stora delar automatiserad och är därmed mycket rationell.

Har du några frågor?

Vi svarar gärna på frågor om våra produkter och tjänster. Tveka inte att höra av er om det är något som ni finner oklart eller funderar över. Ni finner här på vår hemsida några exempel på vad vi dagligen tillverkar i form av emballage och snickerier.

Men utmana oss gärna med specialsnickerier. Vi är problemlösare!

Click me!
01

Kontakt

Vi startar uppdraget med ett möte tillsammans med er där vi diskuterar era önskemål och behov.

02

Planering

Vi går igenom varenda detalj och kontrollerar allt innan påbörjat arbete. Detta lägger grunden för en lyckat uppdrag.

03

Utförande

När uppdraget är utfört går vi igenom arbetet till minsta detalj för att säkerställa hög kvalitet. Detta följs av en sista kontroll tillsammans med er där vi säkerställer att ni är nöjda.