Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/84/169184/fimmersta.se/public_html/snickeri/include/debugger.inc.php on line 126 Notice: Undefined offset: 8192 in /storage/content/84/169184/fimmersta.se/public_html/snickeri/include/debugger.inc.php on line 112 Referensgalleri - Home
Startsida  Om företaget  Kontakta oss  Hitta till oss
Emballage  Snickeri  Kyrkrenovering

Referensgalleri

Exempel på produkter från vårt snickeri

Category Albums Files
FönsterFönstret är en mycket viktig del i husets uttryck. På Fimmersta tillverkar vi fönster som klarar alla moderna krav men som även är specialanpassade till varje kunds behov. Runda, ovala, polygona eller traditionellt fyrkantiga modeller? Vi är specialister på att sammanfoga funktion med kundens designkrav till en fungerande helhet.
2 10
DörrarMånga av våra beställare är ute efter ett gediget, traditionellt hantverk som klarar dagens krav på säkerhet och isolering. - Det finner de hos oss! Vi tillverkar dörrar enligt väl beprövade metoder och med stor noggrannhet. Välkomnande dörrar för både utomhus- och inomhusbruk, i traditionell eller modern design.
6 24
TrapporAtt tillverka bra trappor är en utmaning. Mängder av parametrar ska vägas samman i funktion och form för att få en trapp som både är säker och skön att gå i, men som också fyller kraven på design. Vi hjälper dig gärna att designa en trapp som uppfyller just dina önskemål. Modern eller traditionell, i samklang med rummets uttryck eller något som sticker ut? Du bestämmer!
3 27
ByggnationSom byggentreprenör har vi har ett manskap av duktiga byggnadssnickare som utför både nybyggnation, renovering och tillbyggnation. Det innebär att vi själva har resurser för att montera allt vi tillverkar i snickeriet på plats hos kund.
1 23
InredningVi har levererat indredningar till många olika typer av affärslokaler, restauranger, krogar och privata bostäder. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig.
1 0
MöblerVi har lång erfarenhet av specialtillverkning av olika typer av trämöbler till både privatkunder och företag. Läs mer om måttbeställda trämöbler i form av stolar, bord, bokhyllor, högtalare och andra specialmöbler.
3 12
KyrksnickerierVid renovering och restaurering av kyrkor och kyrksnickerier ställs särskilda krav på kunskap, skicklighet och val av tillverkningsmetod och material. Vi har deltagit i ett antal projekt där vi levererat olika typer av snickerier som t ex bänkar, fönster och trappor för olika kyrkor runt omkring i Skaraborg (Skara Stift).
4 6
UtomhusmiljöerVi tillverkar specialsnickerier för alla typer av miljöer och ändmål för användning utomhus. Här har vi samlat några exempel på vad vi levererat för använding i parker, trädgårdar och andra utomhusmiljöer.
1 5
VirkesberedningHur virket bereds och lagras är mycket viktigt för slutproduktens kvalitet och hållbarhet. Här kan du läsa mer om hur vi på Fimmersta hanterar vårt material för att nå ett så bra slutresultat som möjligt.
1 4
111 files in 22 albums and 9 categories with 0 comments viewed 105005 times

Måttbeställda snickerier och träemballage
Fimmersta Trä & Bygg
Fimmerstad, Holmen 14
545 93 Töreboda
Telefon: 0761-462 471